Подкрепете ни

Ако искате да ни подкрепите, можете да го направите по няколко начина 🙂

1. Станете доброволци! Винаги ще приемем с благодарност доброволната помощ на преводачи, уебдизайнери, PR-специалисти, хора с опит в писането (и изпълняването) на проекти по различни програми, психолози, и въобще всякакви креативни човеци с големи сърца 🙂

2. Подарете ни книга или филм за медиатеката! Там ще намерите линк към списъка ни с желания с амазон. Ако се чудите коя книга да изберете, свържете се с нас.

3. Подкрепете ни с дарение! Фондацията се издържа от дарения – с тях се финансира дейността ни – отпечатването на флайери и други информационни материали за родители; поддържане на групата за психологическа подкрепа; превод и издаване на книги; организиране на обучения за професионалисти – медицински персонал и психолози; организиране на семинари и конференции, свързани с перинаталната детска смърт и усилия, насочени към превенцията й. Много от тези проекти все още предстои да бъдат реализирани, но това може да се случи само с ваша помощ! За Фондацията към момента работят единствено доброволци.

Фондация “Макове за Мери”

Банка ДСК
IBAN BG64STSA93000020744134
BIC STSABGSF

4. Дарете ръчно изработени бижута, играчки или други артикули за виртуалния ни базар! (предстои)

5. Разпространете информация за нас в социалните мрежи, в блогосферата и сред близките си. Ако искате да занесете от нашите информационни флайери в родилното или неонатологичното отделение във вашия град, свържете се с нас!

6. Подарете ни снимка (или рисунка) на мак! Снимките използваме за оформлението на тази страница или печатни материали на Фондацията, като винаги упоменаваме техния автор. Галерията на снимките се намира тук.

БЛАГОДАРИМ ВИ!!!

Децата ни не са биологичен отпадък!

Моля, подпиши петицията! (клик на снимката)

Категории